Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο το βάρος στον «πιστολέρο»!

Όλο το βάρος στον «πιστολέρο»!
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 00:51

Με τον Αχμέντ Χασάν εκτός μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου, λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από την πρόσφατη λοίμωξη από covid-19, γίνεται αντιληπτό πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί καλείται, πλέον, να σηκώσει μόνο του όλο το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Καλά, εννοείται ότι θα χρειαστεί πολλά πράγματα. Ένα και πολύ βασικό είναι οι βοήθειες απ’ όλους τους συμπαίκτες του, κυρίως τους μεσοεπιθετικούς. Θα πρέπει, κοινώς, να βγουν κι εκείνοι μπροστά και να βοηθήσουν.

Θα χρειαστεί, όμως, και κάτι εξίσου σημαντικό: Μία πολύ καλή διαχείριση. Φαντάζει δύσκολο, δηλαδή, να παίζει μόνος του συνέχεια όλα τα παιχνίδια, φυσικά καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να παίρνει και τις απαραίτητες ανάσες.

Σκεφτείτε κιόλας ότι και ο Ελ Αραμπί έχει επανέλθει από κορονοϊό και ψάχνει κι εκείνος τα πατήματά του. Τον «πιστολέρο», όμως, δεν τον φοβόμαστε. Και δεν τον φοβάται κανείς στον Ολυμπιακό. Είναι τέτοια η ποιότητά του που είναι δεδομένο πως θα βρει ρυθμό. Και θα βρει και γκολ.

Όλο το βάρος, λοιπόν, πέφτει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στον «πιστολέρο»...

Διαβάστε επίσης

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...

Ο Ολυμπιακός καλείται να μπει δυνατά κόντρα στον Βόλο (19:30) και να κάνει το καθήκον του, λίγο πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους «δράκους»...