Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ΤΕΛΙΚΟΣ, γατιά…

Αυτός είναι ΤΕΛΙΚΟΣ, γατιά…
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 09:16

Μας… ζάλισαν, το τελευταίο διάστημα, με τους «τελικούς» τους και με τα λοιπά… ευφυολογήματά τους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη… Σούπερ Λιγκ. Δίνουν, λέει, μόνο «τελικούς» αυτοί, αλλά σε εκείνους που πραγματικά μετράνε και είναι «τελικοί», όπως το ματς με την Ομόνοια, το… νιαούρισμα ακούστηκε από ‘κει, μέχρι ‘δω!

Επειδή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο και είναι πραγματικά σοβαρή ομάδα, έχει έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ μπροστά του να δώσει, αυτή την εβδομάδα που αρχίζει…

Τετάρτη βράδυ, στις 22:00, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα, με αντίπαλο την Πόρτο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί που θα καθορίσει, σε έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ και όχι… κατά φαντασίαν, σαν αυτούς που παίζουν ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια, η ομάδα του Μαρτίνς θα παίξει για να καθορίσει το ευρωπαϊκό της μέλλον και να συνεχίσει να σηκώνει την ελληνική σημαία, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μέσα στο 2021!

ΑΥΤΟΙ είναι… τελικοί, όχι κάτι ματσάκια που δίνουν κάθε Σαββατοκύριακο τα… γατιά. Και όταν πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, στην Ευρώπη, νιαουρίζουν και αποκλείονται… Τελικό δίνει ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη!

Διαβάστε επίσης