Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε το Σ/Κ και σοφότεροι δεν γίναμε…

Πέρασε το Σ/Κ και σοφότεροι δεν γίναμε…
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 10:18

Θλιβερή εικόνα εμφανίζουν, σε κάθε ματς που περνάει, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Εξαιρούμε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε… πλάκα στην ΑΕΚ, το βράδυ της Κυριακής. Αλλά και ο οποίος είναι… μακριά, από το να θεωρηθεί, ξανά, αντίπαλος του Ολυμπιακού. Προς το παρόν κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο και προσπαθεί να πιάσει τον… Άρη.

Η ΑΕΚ, η οποία θεωρητικά είναι… διεκδικήτρια του τίτλου (εδώ γελάμε), απέδειξε ξανά πως όταν ρίχνεις το βάρος στα… εξωαγωνιστικά (το γήπεδο λέμε, τι νομίσατε;…) και ξεχνάς παντελώς πως είναι το να φτιάχνεις μία αξιοπρεπή ομάδα, θα διασύρεσαι κάθε φορά που τα «δεκανίκια» δεν θα είναι εκεί να στηρίξουν ή που ο αντίπαλος, απλώς, δεν θα… πιάνεται. Η ΑΕΚ του Καρέρα έφτασε, το βράδυ της Κυριακής, στο σημείο να κάνει τον Παναθηναϊκό να γίνει ξανά (για την προπαγάνδα)… τριφυλλάρα. Και αυτό λέει πολλά, για τη θλιβερή εικόνα της «κιτρινόμαυρης ανυπαρξίας»…

Όσο για τον ΠΑΟΚ, είχε τον Τζόλη σούπερ, ναι. Αλλά το κλειδί είναι το ρήμα. «Είχε». Δεν θα έπρεπε να τον έχει, ωστόσο, αφού ο Τζόλης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στη Λαμία και να ήταν, χθες, τιμωρημένος. Αλλά έτσι δουλεύει η «εξυγίανση». Έτσι «εξυγιαίνεται» το ποδόσφαιρά μας, στα χρόνια του «δικού μας» προέδρου και της ΚΕΔ που… σηκώνει από μπούλινγκ και από… επιστολές διαμαρτυρίας.

Πέρασε το Σ/Κ και σοφότεροι δεν γίναμε… Τα ξέραμε και από τα προηγούμενα Σ/Κ. Θα τα δούμε και τα επόμενα…

Διαβάστε επίσης