Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Περαίας, θα καεί…!

Ο Περαίας, θα καεί…!
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 09:59

Αφήνουμε τους άλλους στη μιζέρια τους! Αφήνουμε τους… ανύπαρκτους, στην… ανυπαρξία τους. Ανεβαίνουμε ξανά στην ευρωπαϊκή σκηνή του ποδοσφαίρου, άξιοι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως το ονειρευόμαστε. Να παίρνει νίκες και προκρίσεις… Απόψε το βράδυ, στις 22:00, το γήπεδο Καραϊσκάκη γίνεται ξανά αυτή η σκηνή, για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να δώσει άλλη μία υπέροχη ποδοσφαιρική παράσταση.

Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έρχεται για τη νίκη και μόνο, δεν χωρούν… αμφιβολίες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φορέσει το καλό, ευρωπαϊκό του κοστούμι και να κάνει το καλύτερό του ευρωπαϊκό παιχνίδι, φέτος. Να δείξει στους «δράκους» ότι η ατάκα «εδώ είναι Πειραιάς» λέει ΟΛΗ την αλήθεια!

Τα προβλήματα και οι απουσίες, γνωστά. Δεν πτόησαν ποτέ και σε καμία περίπτωση τον Μαρτίνς και τους παίκτες. Αυτοί που θα δώσουν το παρών, αυτοί που θα πατήσουν το χορτάρι, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα τα δώσουν όλα. Όλα για την πρόκριση. Όλα για αυτή την ομάδα. Για τον κόσμο που δεν θα είναι παρών, αλλά και για το έμβλημα στη φανέλα. Για το κόκκινο και το λευκό…

Ο Ολυμπιακός κρατά στα χέρια του την τύχη του. Κρατά την πρόκριση στα δικά του χέρια και μπορεί να πετύχει ξανά, αυτό που οι άλλοι, όπως φαίνεται, ούτε να… ονειρευτούν, δεν μπορούν. Δεν πειράζει… Αυτή είναι και διαφορά μας. Ότι εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Τα λέμε στις 22:00, στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ!

Διαβάστε επίσης

Στο σκαμνί ξανά για το σκάνδαλο!

Στο σκαμνί ξανά για το σκάνδαλο!

Δικάζεται ξανά σήμερα (15:00), από την Επιτροπή Εφέσεων, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Η Ευρώπη δεν τελειώνει!

Η Ευρώπη δεν τελειώνει!

Ναι, δεν είδαμε την ομάδα που θα βλέπαμε, κανονικά, φέτος. Αλλά μπορούμε ακόμη να τη δούμε να… απογειώνεται.