Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον είχε πει «top class μέσο»…

Τον είχε πει «top class μέσο»…
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 10:47

Όταν είσαι πολύτιμος, έχεις και οφέλη. Όταν είσαι απαραίτητος, έχεις και προνόμια. Όταν δίνεις το 101%, με σοβαρότητα, με ταπεινοφροσύνη και με λίγα λόγια (αλλά… πολλή μουσική, εντός αγωνιστικού χώρου), τότε… μπορείς να υπερηφανεύεσαι ότι έχεις «κερδίσει με το σπαθί σου τη θέση στην 11άδα». Και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει καταφέρει να αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση αυτής της φράσης, την οποία τόσο, μα τόσο συχνά, χρησιμοποιούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει διάνα. Ο Μαρτίνς έχει πετύχει διάνα…

Κάποτε, πριν από 2+ χρόνια, στην απαρχή της σχέσης του, με την ομάδα, ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ενημερώσει τη Διοίκηση του Συλλόγου, ότι θέλει να κρατήσει τον Μπουχαλάκη στο ρόστερ του και να μην τον δώσει δανεικό. «Είναι top class παίκτης, top class μέσος», είχε πει τότε… Κάποιοι (όχι εντός της ομάδας φυσικά), όταν το είχαν πληροφορηθεί, είχαν αναρωτηθεί τι βλέπει ο Μαρτίνς στον (ασχημάτιστο τότε) Μπουχαλάκη. Αλλά ο Μαρτίνς τα είχε διακρίνει, όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν τον Μπουχαλάκη «top class» στα μάτια του.

Έκτοτε, ο Μπουχαλάκης εκτινάχθηκε, η απόδοσή του έχει πιάσει τοπ επίπεδα και κάθε ματς που περνάει, αποδεικνύει γιατί είναι υπερ-απαραίτητος, για την 11άδα του Μαρτίνς. Και όχι μόνο για τα γκολ που βάζει, στα τελευταία ματς. Αλλά για τη συνολική του παρουσία. Ο Μπουχαλάκης κάνει… 1000 διαφορετικές δουλειές, στον άξονα. Έχει βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοσή του, επιθετικά, ανασταλτικά και δημιουργικά και έχει γίνει Νο1 επιλογή του Μαρτίνς, για την 11άδα.

Διαβάστε επίσης

Στις πολεμίστρες!

Στις πολεμίστρες!

Φορτούνης και Καμαρά παίρνουν ξανά την πανοπλία και ετοιμάζονται για ντέρμπι.