Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός σέβεται το ποδόσφαιρο και… δεν παίζει!

Ο Ολυμπιακός σέβεται το ποδόσφαιρο και… δεν παίζει!
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 11:25

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προτεραιότητά του να… καταστρέψει τους άλλους (άρα και το ποδόσφαιρο συνολικά), για να καταφέρει εκείνος να διαπρέπει… Αυτό που οι άλλοι έκαναν κατά κόρον και συνεχίζουν, εν πολλοίς, να κάνουν, ακόμη και σήμερα, ο Ολυμπιακός δεν το κάνει.

Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνεται, τα ωραία του πρωινά και… σχεδιάζει, με τον καφέ του, σκευωρίες, εις βάρος των αντιπάλων του. Δεν ξυπνάει τα ωραία του πρωινά και σκέφτεται πως θα… σύρει σήμερα στα δικαστήρια, τους αντιπάλους του, με ανύπαρκτες κατηγορίες και σενάρια. Ή με… καφεδάκια στα Χανιά, ας πούμε (για όσους θυμούνται και ξέρουν)…

Ο Ολυμπιακός σέβεται το ποδόσφαιρο και ό,τι κάνει, το κάνει για εκείνο. Και μόνο. Και το κάνει μόνο όταν έχει κάτι να πει. Σοβαρό, ουσιώδες, με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με… «σου ‘πα, μου ‘πες, έτσι άκουσα» και λοιπά… φαιδρά, που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, σε διάφορες υποθέσεις, στις οποίες οι απέναντι ενέπλεξαν τον Ολυμπιακό… Απλό.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει τα θέματα σοβαρά και με υπευθυνότητα, στη δικαιοσύνη, για να τα «καθαρίσει». Δεν αναλώνεται στο να… κάνει εκπομπές, στο να βάζει «πέννες-πιστόλια» να γράφουν άρθρα και να… διαμορφώνουν άποψη. Πηγαίνει τα θέματα στη δικαιοσύνη και αφήνει ΕΚΕΙΝΗ να κάνει τη δουλειά της. Όπως πρέπει και όχι για… σόου. Αυτή είναι και η διαφορά του, με τους σκευωρούς και συκοφάντες, που έχουν επιχειρήσει, κατά καιρούς, να τον εμπλέξουν σε… υποτιθέμενα σκάνδαλα.

Διαβάστε επίσης

Τον είχε πει «top class μέσο»…

Τον είχε πει «top class μέσο»…

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ο ποδοσφαιριστής που ενσαρκώνει τη φράση «κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην 11άδα».

Στις πολεμίστρες!

Στις πολεμίστρες!

Φορτούνης και Καμαρά παίρνουν ξανά την πανοπλία και ετοιμάζονται για ντέρμπι.