Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και γιατί να μη στηριχθεί;

Και γιατί να μη στηριχθεί;
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 09:16

Έχει ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό πακέτο, το οποίο προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα, αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο. Ο Μάριος Βρουσάι είναι ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο, το οποίο ο Ολυμπιακός διαθέτει στις τάξεις του και το οποίο κάνει… «κρα» για να αξιοποιηθεί, στο έπακρο και να βγάλει την καλύτερή του εικόνα, στο χορτάρι, για χάρη του Θρύλου!

Όπως σας αναφέραμε και χθες, στον Ολυμπιακό εξετάζουν διεξοδικά το πως θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτή την αξιοποίηση, του Μάριου Βρουσάι.

Και εδώ που τα λέμε, γιατί να μη στηριχθεί; Γιατί να μην δοθεί το βάρος σε ένα δικό μας παιδί, το οποίο έχει ήδη δείξει πολλά θετικά στοιχεία, στο παιχνίδι του; Ο Μάριος είναι σούπερ ταλέντο και ο Μαρτίνς τον έχει βάλει ήδη στο ροτέισον της ομάδας του. Ο Πορτογάλος βλέπει τον νεαρό να ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του και να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα, με γκολ και ασίστ. Και το κλίμα που βγαίνει, γύρω από τον Μάριο, αυτή τη στιγμή, είναι ότι πρέπει να στηριχθεί.

Το αν αυτό θα επηρεάσει την προσθήκη νέου εξτρέμ, με μεταγραφή, μένει να φανεί. Ο νεαρός τα πάει περίφημα και έτσι δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει! Ο Μαρτίνς τον πιστεύει και ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πολλά από εκείνον. Τώρα και στο μέλλον…

Διαβάστε επίσης