Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκα εσύ την Κυριακή και άσε τους στα… «συμμαχικά» τους!

Νίκα εσύ την Κυριακή και άσε τους στα… «συμμαχικά» τους!
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 00:26

Ο Ολυμπιακός οφείλει να τα βάλει όλα στην άκρη, αυτή τη στιγμή. Μόνο η ΑΕΛ μετράει… Δεν υπάρχει, τούτη την ώρα, ούτε εξωαγωνιστικά ζητήματα, ούτε… κόντρες με τον ΠΑΟΚ, ούτε… μεταγραφές, ούτε τίποτα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή που έρχεται, να μην παίζει… φιλικό, αλλά «συμμαχικό», όμως ο Θρύλος οφείλει να μην ασχοληθεί καν με το τι θα γίνει μεταξύ… «συμμάχων».

Έχοντας απωλέσει την ευκαιρία να ξεφύγει, με νίκη στο ΟΑΚΑ, από τους διώκτες του, ο Θρύλος οφείλει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, με το πόδι στο γκάζι… Με τα φρένα σπασμένα και δίχως να υπολογίζει… εξυγιάνσεις και «συμμαχικές»… «κόντρες»!

Όλα θα γίνουν. Όπως πρέπει και στην ώρα τους. Δίχως βιασύνη και δίχως αποφάσεις που δεν θα έχουν περάσει από… κόσκινο. Για το ποιοι παίκτες θα μείνουν, για το ποιοι παίκτες θα φύγουν (αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο) και για το ποιοι παίκτες θα έρθουν.

Αυτό θα γίνει σίγουρα. Ένας ακραίος μπακ, αναμένεται, ένας εξτρέμ, πιθανότατα ένας φορ… Ο Μαρτίνς ξέρει και δεν αναμένεται να αφήσει την ομάδα «γυμνή» εκεί που έχει ανάγκες, για το δεύτερο μισό της σεζόν. Και ο Μαρινάκης είναι στο πλευρό του…

Αναφερόμαστε σε αυτά, στα εξωαγωνιστικά-μεταγραφικά, γιατί στα… άλλα εξωαγωνιστικά, δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω ο Θρύλος. Αλλά μπορεί η δικαιοσύνη… Όλα στην ώρα τους, ο Ολυμπιακός δεν προχωρά χωρίς πλάνο… Σε κανέναν τομέα. Όλα είναι υπολογισμένα και θα γίνουν, ΟΠΩΣ πρέπει και ΟΤΑΝ πρέπει…

Στο μεταξύ, νίκη την Κυριακή και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Διαβάστε επίσης

Και γιατί να μη στηριχθεί;

Και γιατί να μη στηριχθεί;

Ο Μάριος Βρουσάι δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει πρώτης τάξεως επένδυση για τα εξτρέμ. Άμεσα, όχι στο μέλλον.