Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία να… ξεμπουκώσουν!

Ευκαιρία να… ξεμπουκώσουν!
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 11:19

Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά, από τον Μπρούμα. Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τρομερό ταλέντο και μεγάλη ποιότητα. Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει ακόμη, να βρει ρυθμό, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, ώστε να προσφέρει στην ομάδα αυτά που εκείνη ξέρει ότι μπορεί να πάρει από τα πόδια του.

Ο Μπρούμα είναι ακόμη «δεμένος» και η απουσία του, λόγω τραυματισμού, του κόστισε σε ρυθμό και «λύσιμο». Ο Πορτογάλος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και σήμερα μπορεί, απέναντι στην ΑΕΛ, να κάνει μια νέα αρχή, στην παρουσία του, στον Ολυμπιακό. Να «λυθεί» και να πάρει ρυθμό, για τη δύσκολη συνέχεια, κατά την οποία θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός, μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω τραυματισμού, δεν κατάφερε να επιστρέψει όπως πρέπει, μένοντας αρκετά πίσω. Οι ιδιαίτερες συνθήκες, κάτω από τις οποίες διεξάγεται η σεζόν, δεν του επέτρεψαν να πάρει τις ευκαιρίες που θα μπορούσε, έως τώρα, ενώ και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει, ακόμη, να «λυθεί» και να βγάλει τον καλό του εαυτό, στο χορτάρι.

Όσες φορές έχει μπει στο γήπεδο, δείχνει καθαρά ότι του λείπει ρυθμός και πως χρειάζεται να τη «χημεία» με την ομάδα, για να βγάλει αυτό που μπορεί. Και, επίσης όπως και ο Μπρούμα, έχει σήμερα την ευκαιρία να μπει στο Καραϊσκάκη, σήμερα, απέναντι στην ΑΕΛ και να δώσει το κάτι παραπάνω, βρίσκοντας ίσως γκολ και ξανά τα πατήματά του, σε μεγάλο βαθμό. Ο ρυθμός είναι σημαντικό πράγμα…

Διαβάστε επίσης

Κορυφή και καλή μπάλα!

Κορυφή και καλή μπάλα!

Θρύλος είσαι, μην κάνεις… εκπτώσεις! Στις 15:00 με την ΑΕΛ, στο Καραϊσκάκη, γράφεις άλλη μια καλή νίκη στον πίνακα!