Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιστροφή Μπα στην 11άδα!

Επιστροφή Μπα στην 11άδα!
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 14:17

Ο Ουσεϊνού Μπα είχε περάσει ένα μικρό διάστημα, στο οποίο δεν ήταν και στα καλύτερά του, εμφανώς επηρεασμένος, από την περιπέτεια της υγείας του, λόγω κορονοϊού. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ είχε επανέλθει, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν βρισκόταν στο 100% και έτσι για ένα διάστημα, στη συνέχεια, είχε τεθεί ξανά σε… αποκατάσταση, προκειμένου να προετοιμαστεί για να πιάσει τα πρότερα, εξαιρετικά στάνταρ του.

Την θέση του στην 11άδα είχε πάρει, για μερικά ματς, ο Σισέ. Ο… αδερφός του, όπως αποκαλούν ο ένας τον άλλο, είχε μονιμοποιηθεί, προσωρινά (οξύμωρο, ναι…) στην 11άδα του Μαρτίνς, ως παρτενέρ του Σεμέδο και ο Πορτογάλος έδειχνε να συνεχίζει με αυτή την επιλογή, μέχρι και την ΑΕΚ.

Ο Μπα είχε παίξει κόντρα στον Βόλο, δεν ήταν καλά και είχε αντικατασταθεί στο 59’, από τον Σισέ. Πιο πριν είχε παίξει τελευταία φορά… κόντρα στη Μαρσέιγ! Ο Σενεγαλέζος είχε χτυπηθεί, στη συνέχεια, από τον κορονοϊό και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, για καιρό…

Τώρα, όμως, πήρε ξανά το χρίσμα, από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον επέλεξε, ως παρτενέρ του Σεμέδο, στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος χρειάζεται ξανά ρυθμό και ο προπονητής του αποφάσισε να του τον δώσει στο ματς με τους «βυσσινί».

Διαβάστε επίσης