Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επέστρεψα και είμαι δυνατός»

«Επέστρεψα και είμαι δυνατός»
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 17:59

Επέστρεψε και είναι δυνατός. Αυτό τόνισε ο Μπρούμα, ο οποίος μίλησε για την κατάστασή του, αλλά και την ομάδα. «Σ' έναν ποδοσφαιριστή μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα. Το κακό είναι ότι έγιναν πολλά άσχημα στον ίδιο, όμως τώρα επέστρεψα και είμαι δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα μου», δήλωσε ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Για το αν το ματς ήταν από την αρχή στα χέρια του Ολυμπιακού: «Σήμερα θέλω να πω μπράβο στην ομάδα διότι θέλαμε να κερδίσουμε κι αυτό κάναμε. Θέλαμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πίνακα κι αυτό πετύχαμε».

Για την ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ματς: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει μόνο τη νίκη. Παίζουμε πάντα γι αυτήν. Αυτό κάναμε και σήμερα, αυτό θέλαμε και γι' αυτό παίξαμε».

Για το αν αφιέρωσε το γκολ κάπου: «Έδειξα τον Σεμέδο στο γκολ γιατί είναι ο καλύτερος του φίλος...».

Για το αν υπάρχει κάποιος στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει δεθεί περισσότερο: «Με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις, τους ευχαριστώ γιατί με έχουν υποδεχτεί τόσο ζεστά και με βοηθούν να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: «Πραγματικά είναι δύο σημαντικά ματς, έχει καλούς παίκτες, θετικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας στο πρώτο ματς και θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Για την Πορτογαλία και για το αν πιστεύει πως ο Φερνάντο Σάντος που βλέπει τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή δει και τον ίδιο: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να παίζω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, μόνο έτσι θα βρεθώ εκεί, αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Για τον αν θα σκοράρει και κόντρα στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και έδωσα την ασίστ, αλλά για τον αν παίξω και με την ΑΕΚ το ξέρει μόνο ο προπονητής μου. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου».

Διαβάστε επίσης