Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλάρει για αριστερό μπακ!

Φουλάρει για αριστερό μπακ!
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 20:29

Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2020 και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έδωσε ο Ολυμπιακός και με το νέο έτος αναμένεται να παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα. Σίγουρα ένα και βλέπουμε. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τη μεταγραφή ενός αριστερού μπακ.

Αυτή ήταν η προτεραιότητα που έχει τεθεί στην ομάδα και ήδη εδώ και αρκετές μέρες οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η μεταγραφή του Ρούμπεν Βινάγκρε δεν βγήκε και έτσι πρέπει να αποκτηθεί παίκτης που να δώσει και ανάσες στον Χοσέ Χολέμπας, αλλά και επιπλέον λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ζητάει έναν παίκτη να μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για αριστερό μπακ και σίγουρα το ιδανικό για τον Πέδρο Μαρτίνς θα ήταν να τον είχε άμεσα στη διάθεσή του, δηλαδή μετά από 7-10 μέρες ώστε να μπορεί να τον βάλει άμεσα στο rotation.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι στις 3/1/2021 με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου στη Super League.

Ότι ο Ολυμπιακός κινείται ήδη για παίκτη στη θέση του αριστερού μπακ, επιβεβαίωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς. «Η διοίκηση γνωρίζει τις ανάγκες και αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις. Σίγουρα θα πάμε για παίκτη στη θέση του Βινάγκρε που θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός θα πάρει αριστερό μπακ και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που τις δουλεύει αρκετές μέρες τώρα...

Διαβάστε επίσης