Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο

Δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 - 14:46

Οι Πορτογάλοι έφεραν ένα νέο σενάριο στην επιφάνεια όσον αφορά την κίνηση του Ολυμπιακού να πάρει τον Όλεγκ Ρέαμπσιουκ. Δημοσίευμα της «O'Jogo» αναφέρει ότι η Πόρτο θέλει πίσω τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Ρέαμπσιουκ είναι παίκτης από την ακαδημία της Πόρτο, η οποία διατηρεί ακόμη το 50% των δικαιωμάτων του 22χρονου αριστερού μπακ.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Πάσος Φερέιρα για την απόκτηση του Ρέαμπσιουκ, φαίνεται πως η Πόρτο μπαίνει εμπόδιο στο θέμα αυτό.

Κάτι το οποίο αν ισχύει και... τραβήξει, ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να επιμείνει για πολύ στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν το θέμα του αριστερού μπακ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Για αυτό και αν η Πόρτο έχει σκοπό να το πάει... μακριά το θέμα, δεν θα ασχοληθεί αρκετά η ομάδα του Πειραιά. Απλά θα προχωρήσει στην επόμενη λύση του αριστερού μπακ, δηλαδή στο επόμενο όνομα της λίστας που έχουν για το αριστερό άκρο της άμυνας...

Διαβάστε επίσης

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα!

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα!

Αυτό τονίζουν οι Πορτογάλοι, αναφορικά με τον ερχομό του Μολδαβού, του οποίου θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό...