Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελάτε και θα περάσουμε καλά...

Ελάτε και θα περάσουμε καλά...
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 01:16

Καλή η ξεκούραση και οι απαραίτητες ανάσες. Καλό και το διάστημα που πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι» με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, από τη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις και το μυαλό είναι μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πουθενά αλλού.

Βλέπετε, ο πρώτος αγώνας για το 2021 και τον δεύτερο γύρο, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουν για να κάνουν άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο και απολύτως κατανοητό πως ειδικά τώρα θα χρειαστούν όλοι. Θα πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι, να είναι διαθέσιμοι και να προσφέρουν όποτε τους ζητηθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τις απαραίτητες ανάσες και τώρα θα φορτσάρουν ξανά, γνωρίζοντας, φυσικά, ότι τους περιμένει βαρύ πρόγραμμα όλο τον Ιανουάριο. Αρχίζουμε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (3/1, 19:30), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 14η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου της Super League.

Και ο Θρύλος θέλει να πάρει άλλη μία νίκη, να μπει με το δεξί στο νέο έτος και να στείλει άλλο ένα μήνυμα. Άλλο ένα μήνυμα τίτλου...

Ελάτε και θα περάσουμε καλά...

Διαβάστε επίσης