Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξυγίανση: Από ‘κει που δεν έπρεπε να παίξει, πήρε και βραβείο!

Εξυγίανση: Από ‘κει που δεν έπρεπε να παίξει, πήρε και βραβείο!
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 16:05

Λέμε, συνέχεια, για τα «ρουσφέτια» της «εξυγίανσης» στον ΠΑΟΚ και τη συνεχή αβάντα, που απολαμβάνει το ένα από τα δύο αγαπημένα παιδιά, από το «σύστημα» το οποίο είναι εν ενεργεία… Και είναι τα παραδείγματα τόσα πολλά. Και εξόφθαλμα. Δεν προσπαθούν να τα κρύψουν κιόλας, δεν τους νοιάζει. Θέλουν να δείχνουν ότι έχουν το… κουμάντο. Το φωνάζουν, κιόλας και μέσα από την προπαγάνδα που τους κάνει (άλλου είδους) αβάντα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε συνοπτικά, ένα μικρό, αλλά σαφές παράδειγμα, του πως λειτουργεί του «σύστημα». Τη 10η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λαμία και νικάει 2-0. Σιγά το νέο, θα μας πείτε. Άλλος ένας… τελικός που επικράτησε η αρμάδα του μποξέρ. Αλλά ο μαθητής του μποξέρ, ο Τζόλης, λειτουργεί επίσης σαν μποξέρ, στο ματς. Χτυπάει τον Σκόνδρα, εκτός φάσης, αλλά ως δια μαγείας, ούτε ο διαιτητής (Μανούχος) ούτε VAR και AVAR (Κουμπαράκης-Παπαδάκης) είδαν πουθενά… κόκκινη. Αποτέλεσμα; Ο Τζόλης δεν αποβάλλεται, μένει στο ματς και τη… γλιτώνει.

Την επόμενη αγωνιστική, την 11η, γίνεται μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ νικάει ξανά και γίνεται… αποθέωση για τον Τζόλη. Η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού όπως ενημερωθήκαμε, το γκολ του με τον Αστέρα, βγήκε γκολ του Δεκεμβρίου…!!

Καταλάβατε τώρα, τι και πως; Ο Τζόλης όχι μόνο δεν αποβλήθηκε, αδίκως, στη Λαμία. Έπαιξε και με τον Αστέρα, ήταν πρωταγωνιστής και πήρε και… βραβείο, στο τέλος… Εξυγίανση, ε;

Διαβάστε επίσης