Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο… κόκκινο, με το «καλημέρα»!

Στο… κόκκινο, με το «καλημέρα»!
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 19:24

Δεν είναι κομμάτι αυτής της ομάδας η… χαλάρωση. Δεν είναι μέρος του… εαυτού της. Δεν ηρεμεί, δεν χαλαρώνει ποτέ και έτσι έχει φτάσει, από την ένδοξη ημέρα που γεννήθηκε, έως τώρα, να είναι η ΜΕΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα και να μεγαλώνει διαρκώς το όνομά του, στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός, ακόμη και τώρα, με το «καλημέρα» στο 2021 είναι… στο κόκκινο. Στην… τσίτα. Έχει ντέρμπι μπροστά του, δεν είναι… χαλαρός.

Είναι άλλη η κατάσταση, όταν έρχεται ντέρμπι. Δεν λέμε ότι αν έπαιζε ο Ολυμπιακός πρώτο ματς στο 2021 με τον Παναιτωλικό, ή τον Αστέρα Τρίπολης (ακολουθούν εκείνο με την ΑΕΚ) θα ήταν… χαλαρός. Αλλά πάντα, σε ένα ντέρμπι, η κατάσταση είναι… αλλιώς. Και όλοι στην ομάδα το γνωρίζουν και ανταποκρίνονται… αναλόγως. Μέχρι και ο Χασάν, ο οποίος ακόμη δεν έχει επιστρέψει, στο 100%, στις προπονήσεις, είναι σε mode… ντέρμπι. Το βλέπεις στη διάθεσή του, στην έντασή του, στην εκγύμναση. Είναι σε φάση… ντέρμπι!

Το ίδιο, φυσικά, και ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτός είναι ο «μαέστρος», άλλωστε. Αυτός είναι που δίνει τον τόνο. Οι φωνές και οι παροτρύνσεις, στην προπόνηση, είναι που ωθούν μπροστά την ομάδα. Είναι εκείνες που ωθούν τους παίκτες στο να βγάλουν την καλύτερη εικόνα τους. Και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του, με το καλημέρα, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να στρίψει και την εικόνα του ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο κρατούσε στα χέρια του, αλλά δεν κατάφερε, στο τέλος να πάρει, από δικά του λάθη, αλλά και από τη διαιτησία. Τώρα, στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να δείξει τη διαφορά του, με την ΑΕΚ και να πάρει αυτό που θέλει.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2021 με φόρα. Και παραμένει σε εγρήγορση. Και θα συνεχίσει έτσι, γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, μπροστά!

Διαβάστε επίσης