Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερες στιγμές 2020: Τα οργιαστικά «διπλά» στην Τούμπα (videos)

Καλύτερες στιγμές 2020: Τα οργιαστικά «διπλά» στην Τούμπα (videos)
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 18:00

Ο Θρύλος την περασμένη σεζόν είχε περάσει σαν σίφουνας μέσα από την Τούμπα και μάλιστα δύο φορές. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν μεγάλες νίκες τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα Play-Off και κατέκτησε το πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο. Ας σταθούμε όμως στα παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι, έγινε στις 23/02 σε έναν αγώνα που ακούγαμε πως ο δικέφαλος θα κάνει πάρτι και άλλα τέτοια γραφικά που ακούγονται πριν από ένα ντέρμπι. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική από ότι περίμεναν όλοι στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός πήγε, νίκησε, βούλωσε στόματα και έφυγε κύριος.

Πραγματικός πρωταθλητής. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο αγώνας που σφράγισε κατά κάποιον τρόπο την κατάκτηση ασχέτως όλα όσα ακούγονταν περί ανατροπής σκηνικού. Ο Κώστας Τσιμίκας με μία κούρσα από τα αριστερά έκανε το σουτ στη συνέχεια ο Ραντζέλοβιτς γύρισε τη μπάλα και ο Γιαννούλης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Επόμενο παιχνίδι στις 07/06, ο Ολυμπιακός κάνοντας μία επαγγελματική εμφάνιση θα νικήσει εκ νέου τον ΠΑΟΚ με 0-1 και θα κλειδώσει μία για πάντα το πρωτάθλημα. Σκόρερ ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος μετά από την σέντρα του Βαλμπουενά, θα πιάσει ένα μονοκόμματο πλασέ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης