Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην έδρα μας παίζουμε, είμαστε δυνατοί...»

«Στην έδρα μας παίζουμε, είμαστε δυνατοί...»
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 - 21:23

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει τη δουλειά του και όχι πόσο διαφορετική μπορεί να παρουσιαστεί η ΑΕΚ με την αλλαγή προπονητή, εξέφρασε ο Ρούμπεν Σεμέδο μιλώντας στην κάμερα της Nova. «Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας και όχι στο το τι κάνει η ΑΕΚ και το εάν θα είναι διαφορετική. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε δυνατοί εκεί και πρέπει να δούμε πώς θα προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για την άδεια στις γιορτές και το ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα δυνατό παιχνίδι: «Ήταν δύσκολη χρονιά, ένιωσα πως είχα μόλις ένα ρεπό την περασμένη σεζόν! Δεν είναι παράξενο για εμάς να παίζουμε δυνατό παιχνίδι, είμαστε μεγάλος σύλλογος, είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή».

Για τον Χασάν και τον Μπρούνο: «Ο Χασάν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, δυστυχώς δεν επέστρεψε ακόμα ο Μπρούνο. Είμαστε χαρούμενοι που γύρισε ο Χασάν και τώρα θα τον βοηθήσουμε για να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα παιχνίδια».

Για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: «Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ένας παίκτης που τον έχω δει να παίζει απέναντι σε σημαντικές ομάδες, θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει πολύ, ελπίζω να έρχεται με όρεξη να βοηθήσει. Από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί».

Για την αλλαγή του χρόνου: «Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και που είχαμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Ελπίζω η χρονιά που ήρθε να είναι το ίδιο καλή ή ακόμα καλύτερη. Εμείς αυτό θέλουμε, για αυτό δουλεύουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης