Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν τώρα πονάς, πού να δεις και τη συνέχεια...

Αν τώρα πονάς, πού να δεις και τη συνέχεια...
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 02:09

Με τρόπο εντυπωσιακό πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη, σαρώνοντας με 4-0 τον Αστέρα, για την 15η αγωνιστική της Super League. Παλικαρίσια και πεντακάθαρη νίκη, ωστόσο ο βρώμικος μηχανισμός της προπαγάνδας, προσπαθεί για ακόμα μία φορά να κάνει το άσπρο μαύρο. Γνωστή η τακτική τους. Μόνο που πλέον δεν πιάνει. Μόνο που έτσι δείχνουν ακόμη περισσότερο πόσο τους πονάει ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για πόνο αβάσταχτο!

Γέλασε όλος ο πλανήτης με όσα προσπάθησαν και πάλι να περάσουν προς τα έξω. Άκυρο, λέει, το πρώτο, άκυρο, λέει, και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Το πέναλτι της χρονιάς, λένε, για τη φάση του Σα, αλλά δεν (μας) λένε ότι ο Σα στην έξοδό του βρήκε πρώτα τη μπάλα, έδιωξε και μετά υπήρξε σύγκρουση με τον αντίπαλο. Εν τω μεταξύ, πεντακάθαρες όλες οι φάσεις. Και ας έβ(γ)αλαν και τον... τηλεκριτικό, εκείνον στον κανάλι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον πρώην διαιτητή ντε, με σκοπό να πείσει για όλα τα παραπάνω.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τον κόσμο να γελάει μαζί τους. Ακόμη και οπαδοί άλλων ομάδων γελάνε με τα χάλια τους. Το... ευχάριστο είναι ότι μας διασκεδάζουν και ότι έτσι ξεφτιλίζονται ακόμη παραπάνω. Λογικό, όμως, αυτή είναι η δουλειά τους. Να κάνουν το άσπρο μαύρο. Να ξεφτιλίζονται. Ειδικά τώρα που η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο είναι χαοτική, ειδικά τώρα που η διαφορά στη βαθμολογία ανοίγει περισσότερο, τώρα είναι που πρέπει να περάσουν τη βρώμικη προπαγάνδα τους.

Φυσικά, εμείς γελάμε με την πάρτη τους και με το πόσο πόνο συνεχίζει να μοιράζει ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος πέρασε με 4-0 από την Τρίπολη, πήρε τη 12η νίκη του σε 14 αναμετρήσεις και συνεχίζει τη δουλειά του για άλλο ένα πρωτάθλημα, για το 46ο.

Και όλοι αυτοί που με τόσο μίσος, με τόση λύσσα, πολεμούν τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν τον ατελείωτο πόνο που τους μοιράζει ο Θρύλος. Χρόνια τώρα, όχι μόνο αυτήν την εποχή.

Κλείνοντας, λοιπόν, ένα πράγμα τελευταίο να γράψουμε... Αν τώρα πονάς, πού να δεις και τη συνέχεια...

Τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης