Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Θρύλος τέτοια ποιότητα…

Μόνο ο Θρύλος τέτοια ποιότητα…
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 13:22

Βάζει Φορτούνη, βγάζει Ματιέ. Βγάζει Ματιέ, βάζει Φορτούνη. Βγάζει Καμαρά, βάζει Μπουχαλάκη. Βγάζει Μπουχαλάκη, βάζει Εμβιλά. Βγάζει Μπρούμα, βάζει Μασούρα. Κάνει εναλλαγές, μέσα στο γήπεδο, την ώρα που παίζει το ματς. Βάζει Μασούρα δεκάρι, Βαλμπουενά στο πλάι. Βάζει Φορτούνη στο πλάι, Βαλμπουενά δεκάρι. Βάζει Μπρούμα στη μία πλευρά, βάζει Βρουσάι στην άλλη. Τους αλλάζει και γίνονται… καλύτεροι! Τους ξαναλλάζει και γίνονται… καλύτεροι!

Τέτοια ποιότητα ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός! Τέτοιο βάθος, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Τόσο δουλεμένη ομάδα, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός! Τέτοιες εναλλαγές, στην 11άδα του, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Τέτοιες λύσεις, από τον πάγκο, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός.

Λύσεις. Λύσεις παντού. Και ο Μαρτίνς έχει την άνεση να κάνει και αλλαγές, στην ομάδα του, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, για να δώσει και ανάσες. Να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, στην Τούμπα, για να φύγει, από εκεί, νικητής και… θριαμβευτής! Το σκέφτεται και δεν αποκλείεται να το κάνει. Και αν το κάνει, θα το κάνει με μέτρο και με σύνεση. Όπως το κάνει συνήθως.

Πόσο τυχερός ο κύριος Πέδρο Μαρτίνς… Θα τον βλέπουν οι άλλοι προπονητές στην Ελλάδα και θα… θλίβονται.

Διαβάστε επίσης