Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατοστάρης ο «κέρβερος» του Θρύλου!

Κατοστάρης ο «κέρβερος» του Θρύλου!
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 11:59

Λαχείο; Μπα… Ο Ολυμπιακός ρισκάρει, αλλά όχι με την περίπτωση του Σα. Ήξερε τι έκανε, με την περίπτωση του Σα… Δεν έτυχε. Πέτυχε. Απόλυτα! Και 100 συμμετοχές μετά, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι έχει ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! Τόσο απλό. Με κεφαλαία… Ο Πορτογάλος έγραψε, στην Τρίπολη, την 100ή του συμμετοχή με τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας, στην Ελλάδα και συνεχίζει… Οι επιδόσεις του, μάλιστα, είναι εξαιρετικές!

Από τα 100 αυτά ματς, που έχει παίξει, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Σα έχει κρατήσει στα… 54 το μηδέν πίσω! Τρομερό! Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Σα έχει αγωνιστεί 66 φορές, έχοντας ως απολογισμό 41 «μηδέν παθητικό», δηλαδή έχει ποσοστό 62,1% και… κάτω από μισό γκολ, ανά αγώνα! Έχει δεχθεί μόλις 28.

Παράλληλα, ο Σα έχει πιάσει 5 από τα 13 πέναλτι που έχουν χτυπήσει αντίπαλοί του, προς την εστία του! Άλλο ένα στοιχείο της αξίας του. Και θυμίζουμε ότι πήγε να βγάλει και το 2ο του Παγέ, στη Μασσαλία… Και μπορεί να συζητάγαμε για… άλλα πράγματα, τώρα… Όπως και να ‘χει, ο Σα δεν ήταν απλώς μια επένδυση… Ήταν έμπνευση Μαρινάκη, Μαρτίνς και φυσικά, τρανή απόδειξη του… «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, το ξέρει καλά, δίνοντας καλά χρήματα, για να παίρνει καλούς παίκτες, στον προπονητή του.

Διαβάστε επίσης