Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρατήστε τον! Στηρίξτε τον! Τα καλύτερα νέα είναι αυτά!

Κρατήστε τον! Στηρίξτε τον! Τα καλύτερα νέα είναι αυτά!
Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021 - 12:57

Δεν μπορούσαμε να λάβουμε καλύτερα νέα, εμείς οι Ολυμπιακοί, μία ημέρα μετά τα υπέροχα χθεσινοβραδινά, της ήττας του ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι! Ποια θα μπορούσαν να είναι αυτά; Η στήριξη του ΠΑΟΚ στον Πάμπλο Γκαρσία! Ό,τι καλύτερο ήταν αυτό, που θα μπορούσαμε να ακούσουμε! Ό,τι πιο εξαιρετικό!

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά με Πάμπλο στον πάγκο! Και όσο μένει ο Γκαρσία… και ξανά… και ξανά… και ξανά! Δεν θα σταματήσουμε να σηκώνουμε τη μία κούπα πίσω από την άλλη, με τον μποξέρ να προσπαθεί να μας πείσει ότι δίνει… τελικούς και μάχες! Και σηκώνοντας το ένα πρωτάθλημα, πίσω από το άλλο, θα γελάμε παράλληλα, με τις ατάκες Γκαρσία, οι οποίες μόνο γέλιο, μπορούν να προκαλέσουν!

Βγήκε ο Γκιόργκι και είπε ότι στηρίζει τον Γκαρσία! «Για όσους δεν κατάλαβαν…» και τέτοια όμορφα. Του στιλ «μη μας κουράζετε και πολύ, αυτός είναι ο κόουτς και σε όποιον αρέσει»… Και εμάς ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ! Πρώτα από όλα, όπως είπαμε, θα σηκώνουμε τη μία κούπα πίσω από την άλλη. Δεύτερον, θα έχουμε μονίμως ατάκες να σχολιάζουμε, όταν θα πηγαίνει από ήττα σε ήττα και θα βγαίνει να μας λέει για το πως η ομάδα του παίζει τελικούς…

Τι καλύτερο; Πραγματικά, μετά το χθεσινοβραδινό περιμέναμε ότι δεν θα μπορούσαμε να λάβουμε άλλα καλά νέα, γύρω από τον… ανταγωνιστή μας (χαχαχα!). Και όμως… Και μπορούσαμε, αλλά και τα λάβαμε! Πάντα τέτοια!

Διαβάστε επίσης

Πω πω, άγχος…

Πω πω, άγχος…

Δεν το διαχειρίζονται καλά οι διαιτητές και οι επόπτες το να παίζουν τον ΠΑΟΚ… Αγχώνονται υπέρμετρα.