Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάσκες φορούσαν; Τι SMS έστειλαν; Κράξιμο και… από κοντά, οι Παοκτζήδες!

Μάσκες φορούσαν; Τι SMS έστειλαν; Κράξιμο και… από κοντά, οι Παοκτζήδες!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 15:18

Αν αυτά συμβαίνουν σ’ εκείνους που θέλουν να… πάρουν το πρωτάθλημα, από τον Θρύλο… Τι να πουν και άλλοι… Που απλά προσπαθούν να μείνουν στην… κατηγορία! Ο Ολυμπιακός βλέπει από την κορυφή τους… διεκδικητές να… σφάζονται, μεταξύ τους, να έχουν εσωτερικά προβλήματα, να τρώνε κράξιμο, από τους ίδιους τους οπαδούς τους… Εντάξει, πόσο να «μασήσουν» και εκείνοι, από την προπαγάνδα και το μίσους που τους σερβίρουν μέσα από τον μηχανισμό… Σηκώθηκαν και οι Παοκτζήδες και πήγαν στο προπονητικό και έκραξαν και… από κοντά την ομάδα.

Βέβαια, το ότι τα άκουσε ο Μπίσεσβαρ που δεν παίζει και ο Ρέμπε που… δεν αποφασίζει, είναι λίγο κωμικό, αλλά ΟΚ. Όπως τους βγαίνει. Ή όπως τους λένε, ξέρω ‘γω, τι να πούμε…

Μάσκες φορούσαν τα παιδιά; Ή πήγαν έτσι χύμα, εν μέσω κορονοϊού, να φωνάξουν μέσα στα μούτρα των παικτών; Ο Γκαρσία τη γλίτωσε διαβάζουμε. Είναι επειδή είχε κάνει τις δηλώσεις, πρόσφατα, για… τελικούς και φιλικά και… για τον πόλεμο που δέχεται μια ζωή ο ΠΑΟΚ, σε όλα τα επίπεδα. Αυτά τον κρατούν ακόμη… όρθιο. Σε λίγο δεν θα πιάνουν ούτε αυτά.

Αλήθεια, τι SMS έστειλαν; Κωδικός 6, άθληση;

Διαβάστε επίσης