Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη με... αλλά, έχετε ξαναδεί;

Στήριξη με... αλλά, έχετε ξαναδεί;
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 15:37

Και λογικό, ρε παιδί μου, εδώ που τα λέμε. Τι ομάδα και τι προπονητή να στηρίξεις; Πήρε τον Γκαρσία, από την Κ19, δήθεν πρότζεκτ, τώρα, να γλιτώσει κάνα έξοδο, αφού κατάφερε και… απαλλάχτηκε από τον Φερέιρα που κόστιζε και… παραήταν κανονικός, για τα γούστα του ΠΑΟΚ. Έλεγε και τον Ολυμπιακό καλό και… δεν έλεγε τώρα, να τον πληρώνουν για να λέει αλήθειες.

Τι παίκτες να στηρίξει; Τον Τσόλακ που πάλι έμεινε εκτός αποστολής και γράφουν στην Κροατία ότι δεν έχει πληρώσει ούτε… σεντ για την απόκτησή του; Τον Μπίσεσβαρ που δεν υπολογίζεται; Τον Γιαννούλη που τον έπεισαν ότι είναι… φουλ μπακ εξτρέμ τα πάντα όλα και έχει ξεχάσει τι σημαίνει να παίζει… άμυνα; Η διοίκηση είπε στους παίκτες «στηρίξτε» τον Γκαρσία και στον Γκαρσία… «φτιάξε ομάδα».

Το γνωστό «ναι μεν, αλλά…» δηλαδή, της διοίκησης του ΠΑΟΚ, η οποία στα δύσκολα και στα στραβά, έχει έναν τρόπο… διαφυγής: Το «φταίνε οι άλλοι». Βασικά «όλοι, εκτός από εμάς». Αυτό είναι πιο… σωστό. Ακόμη και ο Χατζηπετρής.

Δεν μας πειράζει, προσωπικά. Όταν θα είμαστε στο… +20, θα είναι καλά. Θα κοιτάξουμε άνετα και την Ευρώπη και όλα καλά, για τον Θρύλο, που δεν έχει… «ναι μεν, αλλά». Ή στηρίζει το πρότζεκτ του (όπως από το ‘18 και έπειτα και μέχρι σήμερα σταθερά) ή το… αλλάζει (όπως το ’18). Χωρίς «μα και μου»…

Διαβάστε επίσης