Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πρόθυρα της διάλυσης... (photos)

Στα πρόθυρα της διάλυσης... (photos)
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 17:31

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα πουλάει ό,τι έχει από την ομάδα του και μετά κάθεται και ψάχνει δικαιολογίες γιατί είναι 10 βαθμούς πίσω από τον νταμπλούχο Ελλάδας, τον Ολυμπιακό!

Δε λένε όμως την αλήθεια, ότι όποιος παίκτης τους έχει ξεχωρίσει τον δίνουν και τον πουλάνε. Να έπαιρναν και τίποτα καλά λεφτά, πάει και έρχεται, αλλά με... ψίχουλα επί της ουσίας τους δίνουν. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν τις συμφωνίες που κάνει ο Ολυμπιακός με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και όχι με της Β' Εθνικής Αγγλίας.

Η τεράστια διαφορά φαίνεται από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδωσε τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και ο ΠΑΟΚ τον... πολυδιαφημισμένο Γιαννούλη στη Νόριτς της Championship.

Σοβαρευτείτε, θέλετε και να τους συγκρίνετε κιόλας τους δύο ποδοσφαιριστές...

Ας δούμε όμως λίγο με τη σειρά τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ από πέρσι μέχρι τώρα και ποιους παίκτες έδωσε...

Έδωσε πέρσι το καλοκαίρι τον Άκπομ στη Μίντλεσμπρο, τον βασικό του επιθετικό. Διαφήμιζαν ότι δέχτηκε ο ΠΑΟΚ πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έλεγαν ότι το 40% πήγαινε στην Άρσεναλ γιατί είχε ποσοστό του παίκτη...

Το καλοκαίρι, πριν λίγους μήνες δηλαδή, έδωσε τον Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε. Για το... εξωφρενικό ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ! Τρομερό ποσό, τι να λέμε τώρα... Βασικός ήταν και ο Πέλκας, όχι απλά βασικός, αλλά αρχηγός της ομάδας...

Τον Λημνιό τον έδωσε επίσης το καλοκαίρι στην Κολωνία για το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ένα ποσοστό πήγε και στον Ατρόμητο, άρα περίπου στα 3 πήρε ο ΠΑΟΚ. Ένας ακόμη βασικός ποδοσφαιριστής βασικός για τον ΠΑΟΚ ο οποίος έφυγε και δεν αντικαταστήθηκε ποτέ... Και για έναν παίκτη που έλεγαν στον κόσμο τους ότι μπορούν να τον πουλήσουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ!!!

Τώρα πούλησε τον Γιαννούλη, ποδοσφαιριστή τον οποίο διαφήμιζαν για μεγάλες ομάδες Γαλλίας, Αγγλίας και άλλων χωρών και τελικά πήγε στη Νόριτς τη Β' Εθνική της Αγγλίας! Έναν ποδοσφαιριστή που μας... ζάλιζαν ότι θα τον πουλήσουν πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ, ούτε τα 9 δεν έφτασε η μεταγραφή του στη Νόριτς, έτσι για την ιστορία. Και τον έλεγαν και καλύτερο του Τσιμίκα τρομάρα τους...

Βέβαια τι να λέμε, εδώ πούλησαν μέχρι και τον προπονητή τους μέσα στη χρονιά, στους ποδοσφαιριστές θα κόλλαγε ο Ιβάν Σαββίδης; Πούλησε ενώ είχε ξεκινήσει η σεζόν και ΠΑΟΚ αποκλειόταν από την Ευρώπη, τον προπονητή της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα. Μας είχαν ζαλίσει ότι θα πάρουν μέχρι και ευρωπαϊκό τίτλο όταν έπαιρναν τον Πορτογάλο, αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα. Παρακαλούσαν να τον πουλήσουν για να μην το διώξουν και δώσουν την αποζημίωση που είχε στο συμβόλαιο...

Μην ξεχνάμε φυσικά τον Ζαμπά ο οποίος την... έκανε από τον ΠΑΟΚ και έφυγε μόνος του το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μαουρισιο πήγε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να... βλέπει τον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά έχει και συνέχεια...

Οι Τούρκοι θέλουν τον Εσίτι και συγκεκριμένα μιλούν για πρόταση της Γκεζτέπε για την απόκτησή του. «Ψήνεται» και αυτή η πώληση.

Βέβαια δεν γράφει κανείς από τη Θεσσαλονίκη ή όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ πως δεν καλύπτεται κανένα απολύτως κενό, αφού αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να «ανακαλύπτουν» παίκτες μπας και κάνουν τίποτα.

Αλλά αυτό που έχουν καταφέρει είναι να βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω και να ψάχνουν δικαιολογίες...

Διαβάστε επίσης