Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πολύ άργησε, η… πρώτη «αγιογραφία»! (video)

Και πολύ άργησε, η… πρώτη «αγιογραφία»! (video)
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 15:32

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν χρειάζεται… «αγιογράφους» γύρω του. Γιατί ό,τι κάνει είναι πάντα με γνώμονα το ποδοσφαιρικό καλό του ΠΑΟΚ. Και… πετυχαίνει. Αν δεν το ξέρετε, ήρθε η ώρα να το μάθετε… Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει τα πάντα σωστά και αν αυτά δεν γίνουν, είναι είτε επειδή κάποιος άλλος, στην πορεία, έκανε κάπου, κάτι λάθος. Είτε επειδή στην πραγματικότητα έχουν ήδη γίνει τέλεια, απλώς οι… εχθροί του ΠΑΟΚ, αρνούνται να το δουν. Δεν υπάρχει άλλη οδός…

Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να «στεγνώσει» το μελάνι, από τις υπογραφές… ξεπουλήματος του Δημήτρη Γιαννούλη, με δανεισμό και οψιόν αγοράς, για το καλοκαίρι, στη Νόριτς και ήδη μας ήρθε και η πρώτη… αγιογραφία. Δεν είναι αυτά τα πράγματα απλά, αγαπητοί. Όταν έχουμε να κάνουμε να… αλάνθαστους, οφείλουμε να αποδεχθούμε, απλώς, ότι τα πράγματα «είναι έτσι και τέλος». Όπως το ότι δεν ορίζει ο ΠΑΟΚ τους όρους της… αγοράς, που μας λέει η προπαγάνδα. Φυσικά. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός πουλάει όπου θέλει, όσο θέλει. Επειδή τους όρους ορίζει η… αγορά. Και όχι η ομάδα που δίνει τον παίκτη της… Ο Ολυμπιακός δηλαδή, όλο το καλοκαίρι που δεν έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει για τον Τσιμίκα, τα χαμηλότερα του ζητούμενου, ποσά τα οποία πρόσφεραν διάφορες ομάδες της Ευρώπης, από κορυφαία πρωταθλήματα, πήγαινε… κόντρα στη λογική της προπαγάνδας. ΟΚ, δεκτό.

Αλλά, αγαπητοί, το σημαντικότερο όλων, είναι ότι ο αλάνθαστος Ιβάν αναγνωρίζει τις… αξίες και δεν κόβει τα φτερά σε κανέναν. Ίσα-ίσα, αν δεν μπορούν να πετάξουν και μόνοι τους, τους κολλάει επάνω… χάρτινα και τους στέλνει στο καλό, να πάνε να βρουν την άκρη… κάπου αλλού. Αλλά όχι εκεί, στην Τούμπα, που θα χρειάζεται να εισπράττουν πολύτιμα χρήματα, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Που δεν της περισσεύουν. Η προπαγάνδα, λοιπόν, μας λέει ότι ο Ιβάν Σαββίδης αναγνώρισε πως η αξία του Γιαννούλη είναι για τη β’ Αγγλίας και τη Νόριτς. Και η ίδια προπαγάνδα, κάποτε, έλεγε ότι ο Μαρινάκης πούλησε… όπως-όπως, τον Τσιμίκα, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ… Τι να πει κανείς… Έτσι είναι οι «αγιογραφίες», τις οποίες όμως εκεί στην προπαγάνδα… δεν κάνουν, αγαπητοί. Να το έχετε υπόψιν σας αυτό.

Ακολουθεί βίντεο, ενημερωτικό και με χαρακτήρα… ντοκιμαντέρ, για το πως ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να… ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν, μακριά από τη φωλιά…!

Διαβάστε επίσης