Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν η... εξυγίανση δεν μπορεί να κρυφτεί!

Όταν η... εξυγίανση δεν μπορεί να κρυφτεί!
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 21:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως και με τα προηγούμενα ονόματα (Λυσάνδρου, Γρηγορίου, Χρ. Σάββας, Τζαφέρης) που έπαιξαν για την προεδρία της ΕΠΟ, έτσι και ο Σταύρος Ψαρρόπουλος «διαγράφεται» από υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, ως επιλογή της ΑΕΚ και με τη στήριξη του ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα (18/01) συνεδριάζει η ΕΠΟ και, λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό και της απαγόρευσης μετακινήσεων, αναβάλει τις εκλογές της ΕΠΟ που έχουν οριστεί 19 Ιανουαρίου. Οι εκλογές θα οριστούν μετά τις 15 Φεβρουαρίου, όπερ σημαίνει ότι ο Ψαρρόπουλος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος επειδή γίνεται 70 ετών και υπάρχει απαγορευτικό από τον αθλητικό νόμο.

Ηδη, η «εξυγίανση» άρχισε από τώρα να... προβάρει τον επόμενο υποψήφιο. Αυτός είναι ο Ζαγοράκης που από υποψήφιος για πρόεδρος κοινής αποδοχής «υποβαθμίζεται» σε υποψήφιο πρόεδρο, με την έγκριση των ΑΕΚ και (κατά δεύτερο λόγο) του ΠΑΟΚ που είναι η ουρά της ΑΕΚ. Κάποιοι λένε πως ο Μελισσανίδης ψάχνει να βρει «γέφυρα» με την Κυβέρνηση και για αυτό εξετάζει την περίπτωση Ζαγοράκη, αν και δεν προχώρησε η υποψηφιότητά του για πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ όπως θα ήθελε η Κυβέρνηση!

Ένα ακόμη από τα φοβερά και τρομερά πράγματα που γίνονται είναι και ότι εξέταζαν, μέχρι την τελευταία στιγμή την πιθανότητα να κάνουν εκλογές την προσεχή Τρίτη (19/01), διακυβεύοντας ακόμη και οι πρόεδροι των ΕΠΣ να πληρώσουν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης