Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλαλούμ στην «εξυγίανση»

Αλαλούμ στην «εξυγίανση»
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 20:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, είχαν προγραμματιστεί για αύριο (19/01) αλλά αναβλήθηκαν, κάτι που σημαίνει και το οριστικό «τέλος» του Ψαρρόπουλου ως υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΟ. Στις 8 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και νυν μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ γίνεται 70 ετών, άρα με βάση τον αθλητικό νόμο δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, επειδή ξεπερνά το θεσμοθετημένο όριο ηλικίας. Έτσι, ο Ψαρρόπουλος μένει με την χαρά ότι τον πρότειναν 40 ποδοσφαιρικές ενώσεις.

Πάντως, το... τέλος του Ψαρρόπουλου δημιουργεί ένα αλαλούμ στην «εξυγίανση» και νέες κόντρες. Το ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος πρόεδρος μοιάζει με γρίφο. Ο καθένας θέλει το δικό του, αυτό που τον βολεύει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι ίντριγκες. Κάποιοι προωθούν τον Ζαγοράκη, όμως κάποιοι άλλοι θέλουν τον Δημοσθένη Κουπτσίδη της ΕΠΣ Γρεβενών, άλλοι τον Αγγελο Δανιήλ της ΕΠΣ Αχαΐας ενώ αναζητείται και λύση από τον πολιτικό στίβο, δηλαδή από το κυβερνών κόμμα, επειδή η ΑΕΚ μπορεί να δέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, όμως δεν δείχνει αν θέλει τον Ζαγοράκη!

Δεν είναι και καλό να... παίζει κάποιος για υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο λόγος είναι ότι... εξαφανίστηκαν όσα ονόματα «έπαιξαν» μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου και του Ψαρρόπουλου. Τον χορό άνοιξε ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, ακολούθησαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Κλέαρχος Τζαφέρης, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, ο νυν ταμίας της Περικλής Λασκαράκης που δεν θα είναι ούτε υποψήφιος για την ΕΕ, όπως και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου. Σε αυτά προσθέστε και το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, που ήταν φαβορί πριν τον... προσπεράσει ο Ψαρρόπουλος! Πάντως, κάποιοι δεν αποκλείουν την περίπτωση να επανέλθει το όνομα του Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης