Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοναδικός Ελ Αραμπί! Μαζί με Σαλάχ και Μαχρέζ!

Μοναδικός Ελ Αραμπί! Μαζί με Σαλάχ και Μαχρέζ!
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 21:10

Τεράστια διάκριση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο Μαροκινός «μπομπέρ» του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα με τους 25 καλύτερους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές για το 2020, μαζί με σπουδαίους παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, όπως ο Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι και όχι μόνο! Αναμφίβολα αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα για τον κορυφαίο φορ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο επιθετικός του Θρύλου, «μάτωσε» τα δίχτυα των αντιπάλων σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήταν αδιαμφισβήτητα αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού για τη χρονιά που πέρασε.

Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για τον Μαροκινό που και τη φετινή σεζόν συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Θρύλου. Πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως Σαλάχ, Χακίμι, Ζίγεχ, Μαχρέζ και πολλούς άλλους.

Την σχετική λίστα έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Goal.com και συγκεκριμένα αναφέρει: «Το ότι ήταν πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 17 τέρματα τη χρονιά 2019-2020 είναι απόδειξη του πόσο σημαντικός ήταν για τον Ολυμπιακό ο οποίος κατέκτησε το Νταμπλ στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν.

Η Άρσεναλ βίωσε το πόσο επικίνδυνος επιθετικός μπορεί να γίνει ο Ελ Αραμπί, όταν σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και την άφησε εκτός από τη συνέχεια του Europa League.

Ο πρώην αστέρας του Al-Hilal και του Al-Duhail σημείωσε 25 γκολ και πέτυχε πέντε ασίστ σε 45 αγώνες κατά τη διάρκεια του 2020. Ο Μαροκινός δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να σκοράρει, αφού έχει σκοράρει άλλα 3 τέρματα από τις αρχές του 2021.»

Δείτε τη σχετική λίστα ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης