Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 17:34

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Συνέχεια στις επίσημες υποχρεώσεις του έχει ο Ολυμπιακός σήμερα στις 19:30, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Εκεί όπου η ομάδα του Πειραιά είχε βρεθεί ξανά πριν δύο εβδομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Αγρίνιο για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς είχαν παίξει πρόσφατα και για το πρωτάθλημα. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1, με γκολ των Φορτούνη και Ελ Αραμπί. Ματς στο οποίο Βαλμπουενά είχε βγάλει την ωραία κάθετη μπαλιά στον σκόρερ του δεύτερου γκολ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορικά, διότι ο Ολυμπιακός παίζει για το Κύπελλο και όχι για το πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο ματς του ζευγαριού της διοργάνωσης, καθώς θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας μέσα στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από μία δύσκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καραϊσκάκη, καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της στις καθυστερήσεις του ματς, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Χασάν.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός στο τελευταίο της ματς που ήταν για το πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ηττήθηκε με σκορ 2-0 η ομάδα του Αγρινίου και συνεχίζει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Πολλές αλλαγές

Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων. Έτσι ώστε να ξεκουραστούν μετά από τα συνεχόμενα ματς που έχουν δώσει, αλλά και εξαιτίας αυτών που ακολουθούν. Χαρακτηριστικό είναι πως οι εννέα από τους έντεκα βασικούς που ήταν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμειναν εκτός αποστολής. Μόνο οι Ντρέγκερ και Μπρούμα είναι αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν με τους Πειραιώτες στο Αγρίνιο, ενώ ήταν βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη πριν λίγες ημέρες.

Έτσι την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε, Σουρλής, Λιάτσος, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν.

Με τις μεταγραφές του ο Παναιτωλικός

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή του δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους απέκτησε πρόσφατα η ομάδα του. Ο λόγος για τους Μπαρμπόσα και Τσότσαλιτς. Ανακοινώθηκαν από τον Παναιτωλικό και ο Έλληνας κόουτς τους έβαλε στα πλάνα του για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργος για να πάρουν ανάσες, ο Μεντόσα και ο τραυματίας Καρασαλίδης.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης