Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωχ, τι θα δουν τα μάτια μας και χωρίς το VAR στο Αγρίνιο!

Ωχ, τι θα δουν τα μάτια μας και χωρίς το VAR στο Αγρίνιο!
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 16:21

Αν με VAR δεν έχει διστάσει η «εξυγίανση» να… δικαιολογήσει το όνομά της, ποιος ξέρει τι θα δούμε, πάλι, σήμερα, στο Κύπελλο, με τον Παναιτωλικό… Τι θα… δουν τα μάτια μας, πάλι σήμερα, χωρίς VAR, στο Αγρίνιο… Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας, για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις, της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Φάση στην οποία δεν γίνεται χρήση VAR, από τη διοργανώτρια αρχή…

Και αν, μέχρι στιγμής, με VAR, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί… τόση «εξυγίανση», αναρωτιόμαστε (ήρεμα…) τι θα… δουν απόψε τα μάτια μας, στο Αγρίνιο. Αν σε άλλες περιπτώσεις, με τη… βοήθεια της τεχνολογίας, κιόλας, η «εξυγίανση» δεν είχε διαστάσει να… δικαιολογήσει το όνομά της και να… «εξυγιάνει» τον Θρύλο, είναι πραγματικά να… αναρωτιέται κανείς, τι μπορεί να… σκαρφιστεί απόψε, η «εξυγίανση», για να βάλει «εμπόδια» στον Ολυμπιακό, στην πορεία του, προς το νταμπλ.

Το… έργο της «εξυγίανσης», στον συγκεκριμένο θεσμό, άλλωστε, είχε φτάσει πέρυσι, πέρα από τα… όρια των γραμμών του γηπέδου, με τον τελικό του Κυπέλλου να έχει γίνει… έρμαιο, στις ορέξεις των «εξυγιαντών»! Γι’ αυτό, όπως πάντα, τα… μάτια μας 14!

Διαβάστε επίσης