Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένας-ένας, όλοι θα πάρετε...

Ένας-ένας, όλοι θα πάρετε...
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 01:43

Το κάθε ένα πράγμα, στη σειρά του. Αυτό σημαίνει προγραμματισμός. Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησε 3-0 στο Αγρίνιο, για τον πρώτο αγώνα της 6ης φάσης, και κοιτάζει ήδη παρακάτω. Τι είναι παρακάτω; Ο Ατρόμητος. Τελεία. Δεν υπάρχει πιο κάτω. Ο ΠΑΟΚ (27/1, 19:30) μπορεί να περιμένει λίγο...

Ο Θρύλος δοκιμάζεται την Κυριακή (24/1, 15:00) στο Περιστέρι για τη 18η αγωνιστική της Super League, σε μία επικίνδυνη έξοδο. Θέλει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και να συνεχίσει το δρόμο του και τη δουλειά του. Έχει μία καλή διαφορά, +9 από την ΑΕΚ, +10 από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν (πρέπει να) το κοιτάζει αυτό και οφείλει να παίζει στο μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, να τα δίνει όλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές στο Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη και κόντρα στον Ατρόμητο σκοπεύει να επαναφέρει τους περισσότερους παίκτες που άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ήδη προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι και στόχος του είναι να φύγει με το «διπλό» και να κάνει άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα.

Είπαμε, το κάθε τι, στην ώρα του. Πρώτα ο Ατρόμητος, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ. Ένας-ένας, όλοι θα πάρετε...

Διαβάστε επίσης