Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... μαλλιοτραβήγματα της «εξυγίανσης»

Τα... μαλλιοτραβήγματα της «εξυγίανσης»
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 21:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τέλος η «συμμαχία» των ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την ΕΠΟ, τέλος και ο Ψαρρόπουλος από υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ. «Ο Ζαγοράκης είναι η καλύτερη λύση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς και ειδικός συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για θέματα που έχουν σχέση με τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, «τελειώνοντας» τον Ψαρρόπουλο που επέλεξε η ΑΕΚ. Εννοείται ότι ο Ζαγοράκης, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, αν και στο μπλοκ του νότου υπάρχουν φωνές, προκειμένου να συνεχίσουν να τον στηρίζουν, αν και δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας των 70 ετών.

Επίσης:

-«Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι τελικά ο επικεφαλής για την προεδρία της ΕΠΟ. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

- «Από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος ο κ. Ψαρρόπουλος και από τη στιγμή που θα υπάρξει συσπείρωση γύρω από τον Ζαγοράκη τότε πρέπει να το εξετάσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου που επίσης ανήκει στο μπλοκ του βορρά.

-«Αν ικανοποιηθούν οι όροι του Ζαγοράκη θα προχωρήσει», προβλέπει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Οι προαναφερόμενες δηλώσεις αποτέλεσαν «ψυχρολουσία» για το μπλοκ του νότου που έχει άρωμα ΑΕΚ. «Ο κ. Ψαρρόπουλος να τιμήσει τη στήριξη που του δόθηκε και να επιμείνει στην υποψηφιότ τά του», αναφέρει η ΕΠΣ Σάμου του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη. Επίσης, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας, Αγγελος Δανιήλ: «Αν πάμε πάλι σε προσωποκεντρικές εξουσίες (σ.σ. εννοεί τη λύση Ζαγοράκη) θα αποτύχουμε».

Μάλιστα, κάποιοι προτρέπουν να θέσουν στις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ θέμα κρατικής παρέμβασης, επειδή την υποψηφιότητα Ζαγοράκη προωθεί η Κυβέρνηση. Όμως, εκείνο που παραβλέπουν είναι ότι και οι υπερκείμενες αρχές θέλουν πρόεδρο κοινής αποδοχής στη ΕΠΟ και παράλληλα συνεργάζονται με την Κυβέρνηση για να γίνουν αλλαγές στην ομοσπονδία. Άρα, έχουν απομονωθεί από τις εξελίξεις και δεν το έχουν καταλάβει.

Διαβάστε επίσης