Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα της απόφασης για Παπασταθόπουλο!

Η ώρα της απόφασης για Παπασταθόπουλο!
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 22:22

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει πολλές προτάσεις και στην Ιταλία το απόγευμα θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία του με τη Λάτσιο. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί και το ενδιαφέρον της Τζένοα, χωρίς, όμως, να προκύπτει εκεί συμφωνία.

Στην Αγγλία, εκτιμούν πως ο Καλαματιανός στόπερ θα συνεχίσει στην Ελλάδα. Εδώ, παραπέμπουμε και σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ. Εφημερίδες και σάιτ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έχουν σταθεί στην προοπτική να μπει με τη φανέλα της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» ο Παπασταθόπουλος.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει στίγμα τις τελευταίες ώρες. Όπως και να ‘χει, όμως, φαίνεται πως η περίπτωσή του είναι στην τελική ευθεία. Όσον αφορά στο τι θα αποφασίσει ο Έλληνας αμυντικός. Είχε κάνει ανάρτηση που έβαζε ένα ερωτηματικό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπάρχει περίπτωση να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του; Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το υπογράψει. Απλά, όταν μια ομάδα έχει τόσα κίνητρα, τίτλους, προοπτική ευρωπαϊκής παρουσίας, πάντα θα παίζει δυνατά. Κι αυτό προφανώς βλέπουν και στην Αγγλία και θεωρούν τον Ολυμπιακό δυνατό παίχτη στην περίπτωση του Σωκράτη.

Οι ημέρες περνούν, η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στην τελική της ευθεία και θα φανεί αν είναι να γίνει κάτι. Εμείς, θα συνεχίζουμε να σας μεταφέρουμε τα γεγονότα με υπεύθυνη στάση και όταν υπάρχουν οι οριστικές εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει η φημολογία... Κι αυτή καταγράφουμε.

Διαβάστε επίσης