Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νάνος» μπροστά στο μπούλινγκ

«Νάνος» μπροστά  στο μπούλινγκ
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 16:56

«Έβηξαν» τα «παπαγαλάκια» που κάνουν προπαγάνδα για το ...καλό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και... κρύωσε ο Κλάτενμπεργκ. «Δεν αποκλείουμε ο Άγγλος να έπαθε και πνευμονία, αφού άρον άρον άλλαξε τον Παπαπέτρου (Αθηνών) από διαιτητή του αγώνα Παναιτωλικός-Ατρόμητος, βάζοντας στη θέση του τον Καραντώνη (Ημαθίας).

Με την κίνησή του αυτή ο Άγγλος απέδειξε ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων. Όχι μόνο έριξε νερό στο μύλο της προπαγάνδας, ακολουθεί ο αγώνας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά τα... συνεργεία θέλουν να έχουν άλλοθι, παράλληλα ο Κλάτενμπεργκ απέδειξε ότι... μάσησε από το μπούλινγκ. Άρα, είναι κατώτερος των περιστάσεων.

Εκείνο που δεν λένε είναι ότι αν ο Τσαγκαράκης (Χανίων) έδινε στο 16' το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο σπρώξιμο του Γούτα στον Μπουχαλάκη, στην ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Όμως, ο Παπαπέτρου (Αθηνών), ο οποίος ήταν στο VAR, ειδοποίησε τον ρέφερι του αγώνα.

Επίσης, διαφορετική θα ήταν η εικόνα του αγώνα αν ο Παπαπέτρου ειδοποιούσε τον Τσαγκαράκη να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Στρούγγη για το μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο στο 47', ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες και με σηκωμένο το πόδι που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.

Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν... μασούσε από το μπούλινγκ που προέρχεται από τα «παπαγαλάκια» της... εξυγίανσης, όφειλε να δώσει εξηγήσεις. Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό είχε δώσει άδεια στον Παπαπέτρου να παραχωρήσει συνέντευξη σε αυτούς που τώρα φωνάζουν και τότε τον χαρακτήριζαν ως καλύτερο Έλληνα διαιτητή.

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν τους συμφέρει να μιλάνε για ποδόσφαιρο επειδή επικρατεί... πολικό ψύχος, λόγω της βαθμολογικής διαφοράς, και για αυτό προσπαθούν να ρίξουν στάχτη με τη... μάσκα της διαιτησίας. Όμως, ο ΠΑΟΚ με τα επτά πέναλτι και η ΑΕΚ με το 100-0 υπέρ της είναι οι ευνοημένοι. Αυτό δεν κρύβεται. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός απέσυρε πρώτος την εμπιστοσύνη του από τον Κλάτενμπεργκ και το γεγονός ότι υπέκυψε στο μπούλινγκ που του έκαναν, αλλάζοντας τον Παπαπέτρου δείχνει ότι δεν θέλει να τα χαλάσει μαζί τους για το... καλό της «εξυγίανσης».

Ποιος Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία, όταν αδικήθηκε στις δυο προαναφερόμενες φάσεις; Ποιος Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία όταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τέσσερις κίτρινες και μόνο μια οι γηπεδούχοι. Από πού και ως πού ευνοείται ο Ολυμπιακός όταν τα φάουλ είναι 22-14 υπέρ του Ατρομήτου;

Διαβάστε επίσης