Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αβραάμ και Φορτούνης «στάζουν μέλι» για Σωκράτη (video)

Αβραάμ και Φορτούνης «στάζουν μέλι» για Σωκράτη (video)
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 19:55

Για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μίλησαν στην κάμερα της Nova ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης, οι οποίοι έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τον ίδιο και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Οι δηλώσεις του Αβραάμ:

«Μία σπουδαία κίνηση. Μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα βοηθήσει εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα μας δώσει το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι ένας ηγέτης, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Ξέρει που ήρθε και μπορεί να ανταπεξέλθει εντός κι εκτός γηπέδου»

Στη συνέχεια είπε: «Πιστεύω κι εγώ ότι οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα. Γίνεται εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο στην τετράδα, αλλά γενικότερα σαν σύνολο. Και τα υπόλοιπα και ο Σωκράτης θα συνεχίσουν να αποτελούν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ο Σωκράτης θα μπορέσει να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά και γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε:

«Είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον περιμένουμε για να μας βοηθήσει. Όσο πιο πολλούς Έλληνες έχει η ομάδα τόσο καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης