Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί ταΐζουν, αλλά ποιος το τρώει; (photo)

Αυτοί ταΐζουν, αλλά ποιος το τρώει; (photo)
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 11:58

Πάλι με τη διαφορά ασχολούνται οι… πρωινοί τύποι. Δεν τους έφτασε που ο Γκαρσία… κατάπιε τα λόγια του, με την τριάρα; Πάλι για τη διαφορά μας λένε σήμερα και πουλάνε… παραμύθι. Το θέμα είναι, αν πλέον, έχει απομείνει και κανένας που να το… τρώει. Δύσκολο, αλλά αυτοί φαίνεται, δεν σταματούν την προσπάθειά τους. Λογικό, είναι σε αποστολή, τα έχουμε πει.

Δεν τους έφτασε, μάλλον, που ο Γκαρσία… κατάπιε τις κρίσεις του, λέγοντάς μας, πάνω-κάτω τα ίδια. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι… ισάξιος και ότι από… δικά του λάθη είναι εκεί που είναι… Γελάσαμε τότε. Γελάσαμε και μετά την τριάρα. Έτσι είναι, σαν την διαφήμιση. Καλύτερα να μασάς. Αλλά φαίνεται ότι της προπαγάνδας δεν της… κάθεται καλά η συμβουλή, από το διαφημιστικό σποτ.

Και έρχονται οι… πρωινοί τύπου, τώρα, μετά από τόσες μέρες, που προφανώς δεν έχουν, ακόμη, χωνέψει το ότι ήρθαν στο Καραϊσκάκη και… διασύρθηκαν και μας λένε, πάλι, για τη διαφορά. Αν είναι δίκαιη η άδικη.

Ο πίνακας τι λέει, παιδιά; Ε;

Διαβάστε επίσης

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Λαλά! (video)

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Λαλά! (video)

Δείτε τον δεξιό μπακ που φέρνει ο Θρύλος, σε δράση, για να έχετε μία πιο σαφή εικόνα. Φτάνει το απόγευμα στη χώρα μας, προχωράει ιατρικά κλπ. και υπογράφει!