Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 14:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming: Επιστροφή για τον Ολυμπιακό στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη, επίσης στο γήπεδό τους υποδέχονται τώρα τον ΟΦΗ σήμερα στις 17:15. Η ομάδα του Πειραιά είναι στην πρώτη θέση και έχει τη δυνατότητα να αυξήσει και άλλο τη διαφορά της, ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Παίζει απέναντι στον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική, με μοναδική απουσία αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Έχοντας μάλιστα στα πλάνα του, τόσο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όσο και τον Κένι Λαλά. Αναλυτικά την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ο ΟΦΗ αξίζει το σεβασμό μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, σχολίασε: «Όπως έχουμε πει ο ΟΦΗ είναι μια από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, πάντα μάς δημιουργεί δυσκολίες. Είναι μια ομάδα προσανατολισμένη, έχει τον ίδιο προπονητή και είναι εξαιρετική. Όλες οι ομάδες όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό διεκδικούν κάτι καλό, γιατί θέλουν να δείξουν πράγματα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίζουν μέσα στην έδρα μας. Αξίζει ο ΟΦΗ το σεβασμό. Γνωρίζουμε τη σημασία του ματς, γνωρίζουμε ότι είναι επικίνδυνο. Με όλο το σεβασμό».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης