Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίσως και σήμερα…

Ίσως και σήμερα…
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 10:59

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (17:15) δεν είναι εύκολο. Και έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν… παίζει με την υπόθεση «αήττητο» και -βασικότερο- με την υπόθεση «πρωτάθλημα», δεν αναμένεται να ρισκάρει. Ωστόσο, έχει στα χέρια του δύο νέους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει, σιγά-σιγά, να βάλει στην εξίσωση. Ο λόγος, φυσικά, για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κένι Λαλά.

Αμφότεροι ήρθαν τώρα τον Γενάρη, στον Ολυμπιακό, με τον δεύτερο να έχει ελάχιστες ημέρες, εδώ. Προέρχεται, ωστόσο, σε αντίθεση με τον Σωκράτη, από ενεργή παρουσία, στην προηγούμενη ομάδα του και δη στο Σαμπιονά. Ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν έπαιζε πολύ, στην Άρσεναλ και έτσι θέλει διαφορετική προσέγγιση, στον τρόπο με τον οποίο θα μπει, σταδιακά, στο παιχνίδι του Θρύλου…

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται άμεσα να τους δούμε και τους δύο, να παίρνουν κάποια λεπτά συμμετοχής. Ίσως και σήμερα, ακόμη. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει, με κανέναν από τους δύο, όμως θέλει παράλληλα, να τους βάλει στο «κλίμα» της ομάδας, για τα καλά. Και αυτό θα γίνει όπως πρέπει, ΜΟΝΟ με κανονικό αγωνιστικό ρυθμό. Δεξιά σήμερα θα αρχίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ανδρούτσος. Στόπερ οι Σεμέδο και Μπα. Δεν αποκλείεται, όμως, να δούμε και τους δύο νεοαποκτηθέντες, να πατάνε το χορτάρι του Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά, σε επίσημη υποχρέωση.

Διαβάστε επίσης