Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωκράτης-Λαλά: Έτοιμοι να πέσουν στη «μάχη»! (videos)

Σωκράτης-Λαλά: Έτοιμοι να πέσουν στη «μάχη»! (videos)
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - 12:59

Σωκράτη είδαμε, για ένα διάστημα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον ΟΦΗ. Ο Παπασταθόπουλος μπήκε, ως αλλαγή, την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να καταγράψει ήδη τα πρώτα του λεπτά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και να μας δώσει, μερικά μόνο, από τα δείγματα του παιχνιδιού του, τα οποία μπορεί να πάρει ο Θρύλος, στο χορτάρι.

Σήμερα, ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να αρχίσει ως βασικός, στο κέντρο της άμυνας. Απόψε το βράδυ, απέναντι στον Άρη, ο διεθνής Έλληνας σέντερ μπακ, αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, ως βασικός, με τη φανέλα του Θρύλου! Ο Παπσταθόπουλος αναμένεται να παίξει κόντρα στην Αϊντχόφεν, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα έχει Σεμέδο. Έτσι, ο Μαρτίνς θέλει να τον βάλει σε ρυθμό. Σε ένα καλό και δυνατό ματς, όπως αυτό με τον Άρη, μπορεί να το κάνει.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει στη μάχη, κόντρα στους Θεσσαλονικείς, τον Κένι Λαλά! Ο Γάλλος δεξιός μπακ αναμένεται να παίξει, κανονικά, στη θέση του, ως δεξιός μπακ και όχι πιο μπροστά, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε, στο μέλλον, σε ορισμένες περιπτώσεις. Απόψε, ο Λαλά αναμένεται, επίσης, να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, με τον Θρύλο και μάλιστα ως βασικός.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά, από τον Λαλά και η αποψινή συγκυρία δίνει, στον Μαρτίνς, την ευκαιρία, να δει την κατάστασή του, ενόψει των πολλών και δύσκολων αγώνων, οι οποίοι έρχονται…

Διαβάστε επίσης