Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Κανένα θέμα τραυματισμού για Σωκράτη»

Μαρτίνς: «Κανένα θέμα τραυματισμού για Σωκράτη»
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 00:09

Κανένα θέμα τραυματισμού δεν υπάρχει για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε.

Τόνισε πως μπορεί να έπαιξε ρόλο η κούραση, αφού ο παίκτης δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή φόρμα και αυτό θα γίνει σταδιακά παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του.

Παράλληλα ανέφερε πως το πλάνο ήταν εξ αρχής να μην αγωνιστεί όλο το 90λεπτο για αυτό έγινε και αλλαγή. Επίσης έμεινε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Έλληνα αμυντικού στην βασική ενδεκάδα, αλλά και για την παρουσία που είχε.

Το σημαντικό είναι λοιπόν ότι ο Σωκράτης δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα δώσει το «παρών» στις επόμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν και αυτό θα γίνει μέσα από τη δουλειά και τα παιχνίδια.

Είχαμε πει από την αρχή πως ο Κένι (Λαλά) είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Σωκράτη. Ο ένας έρχεται με παιχνίδια και ρυθμό και ο άλλος χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό.

Τραυματισμός δεν υπάρχει, ίσως υπήρξε κάποια κούραση και για αυτό για προληπτικούς λόγους αποφασίσαμε να αποχωρήσει από το ματς. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να αγωνιστεί όχι σε όλο το ματς και σιγά-σιγά να του δίνουμε παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης