Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κέρδισε… (videos)

Το κέρδισε… (videos)
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 11:58

Δεν το έβαλε κάτω. Ακόμη και όταν έβλεπε, ως χαφ, τον ένα μετά τον άλλο, τους μέσους που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, να τον βάζουν πιο πίσω, στην ιεραρχία της 11άδας… Δεν το έβαλε κάτω, όταν χρειάστηκε να παίξει ως… δεξί μπακ, ή ως… κάτι άλλο, μέσα στην 11άδα, πέρα από την θέση του. Ο Θανάσης Ανδρούτσος συνέχισε να πιστεύει, να δουλεύει και να μην τα παρατάει.

Και η σημερινή ανακοίνωση του νέου συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό, αποτελεί μία δικαίωση και για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, φυσικά. Ο μεν Ανδρούτσος, γιατί έκανε όλα τα παραπάνω, συν ένα εξαιρετικό… αγροτικό, στον Ατρόμητο. Ο δε Ολυμπιακός γιατί είδε όλα τα παραπάνω και δεν τα… αγνόησε.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος έχει αρχίσει να καθιερώνεται και ως δεξί μπακ (αρκετές οι ομοιότητές του, σε αυτό το κομμάτι με τον δεξιό μπακ και μέσο… Γιάννη Μανιάτη) συνεχίζει να παίρνει ευκαιρίες, από τον Μαρτίνς. Συνεχίζει να τις αρπάζει από τα μαλλιά και να δείχνει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας, τις αποστολές, τις οποίες του αναθέτει ο προπονητής του.

Αυτό το νέο συμβόλαιο, το οποίο έκανε ο Ανδρούτσος, με τον Ολυμπιακό, είναι η ανταμοιβή του, για όλη τη σκληρή δουλειά, που έκανε και κάνει…

Διαβάστε επίσης

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντίπαλοι-κωμωδία, ανταγωνιστές κατά φαντασίαν και… ισάξιοι μόνο στη σφαίρα του φανταστικού. Αντί να παραδειγματίζονται, από τον Θρύλο, τον πολεμούν…

Love is in the air… (video)

Love is in the air… (video)

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και είμαστε έτοιμοι να αγαπήσουμε τον πελάτη μας…