Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χασάν για το μέλλον: «Premier ή La Liga» (videos)

Χασάν για το μέλλον: «Premier ή La Liga» (videos)
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 14:17

Κάνει πράγματα και θαύματα, με τον Ολυμπιακό! Συνεχίζει να μοιράζει γκολ, σε όλους τους αντιπάλους του Θρύλου και βλέπει μπροστά! Αν και αγαπάει απίστευτα τον Ολυμπιακό και το έχει δείξει, το όνειρό του για το μέλλον δεν περιορίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Και λογικό Το ελληνικό πρωτάθλημα, δυστυχώς, δεν μπορεί να καλύψει, για καιρό, τις φιλοδοξίες, ενός ποδοσφαιριστή. Έλληνα ή ξένου. Όλοι τους ονειρεύονται, μία ημέρα, να παίξουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, από το ελληνικό. Και αυτό μεγαλώνει την επιτυχία του Ολυμπιακού, που καταφέρνει και φέρνει παικταράδες, σε ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα…

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αγωνίζομαι σε μια ομάδα που εξασφαλίζει σταθερά μια θέση σε κάθε σεζόν στο Champions League. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά το όνειρό μου είναι να παίξω σε μια ομάδα της Premier League ή της La Liga», είπε αρχικά ο Χασάν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «ON Time Sport».

Ενώ συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέρος της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μακριά τόσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα επικεντρώνομαι στην ομάδα μου ώστε να πετύχω τον στόχο μου να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης