Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνουμε με τον Άρη, «πιάνουμε» Αϊντχόφεν και πρόκριση!

Τελειώνουμε με τον Άρη, «πιάνουμε» Αϊντχόφεν και πρόκριση!
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 - 01:14

Για την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα φορτσάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Λεωφόρο και προ ημερών από τον θρίαμβο στο Ναό μας με το 4-2 επί της Αϊντχόφεν. Το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Europa League ακολουθεί την Πέμπτη (25/2, 22:00) στο «Philips Stadion», αλλά και η Αϊντχόφεν και η πρόκριση μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη. Έχει λογική να το κάνει, λόγω και της κρισιμότητας της αναμέτρησης που ακολουθεί με τους Ολλανδούς, αλλά και λόγω της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες του στο Καραϊσκάκη.

Όπως και να ‘χει, ο στόχος δεν αλλάζει... Τελειώνουμε με τον Άρη και μετά «πιάνουμε» Αϊντχόφεν και πρόκριση.

Θρύλε, γερά!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης