Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό στην Αϊντχόφεν και στους τραυματίες!

Το μυαλό στην Αϊντχόφεν και στους τραυματίες!
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 02:02

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και το 1-1 με τον Άρη θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στην πολύ κρίσιμη και σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης στην Ολλανδία.

Ο Θρύλος παίζει στο «Philips Stadion» με την Αϊντχόφεν, στο δεύτερο παιχνίδι των «32» του Europa League και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 από τον πρώτο αγώνα.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το καθήκον του και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τους «16» και να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Φυσικά, στο μυαλό όλων στην ομάδα είναι και η κατάσταση του Μάριου Βρουσάι και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα με τον Άρη. Υπάρχει ανησυχία και αγωνία για τη σοβαρότητα των τραυματισμών τους, αλλά όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες όταν και θα υπάρχουν νεότερα από τις εξετάσεις τους.

Εννοείται πως ευχή και ελπίδα όλων είναι να μην έχουν κάτι πολύ σοβαρό, αλλά όλα θα φανούν άμεσα, το επόμενο διάστημα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί και να δεν πρέπει να μείνει πίσω, ούτε στο αποτέλεσμα με τον Άρη, ούτε και στα δύο θέματα με Βρουσάι και Παπασταθόπουλο. Στην ομάδα καλούνται να προχωρήσουν παρακάτω. Και αυτήν τη στιγμή «παρακάτω» υπάρχει μόνο η Αϊντχόφεν και η μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει ο Θρύλος στην επόμενη φάση.

Σαφώς και το μυαλό και οι ευχές όλων είναι στους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο.

Σαφώς, όμως, και το μυαλό πρέπει να είναι και στην Αϊντχόφεν, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (25/2, 22:00) στο «Philips Stadion»...

Διαβάστε επίσης