Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σεμέδο επιστρέφει και πρέπει να είναι στο 101%

Ο Σεμέδο επιστρέφει και πρέπει να είναι στο 101%
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 11:20

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει, σε δυο μέρες, μία μεγάλη ρεβάνς, στην Ολλανδία, με φόντο την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στην PSV αναμένεται να βρει μία πολύ μεγάλη αντίσταση, καθώς η ομάδα του Σμιντ αναμένεται να δώσει τα πάντα, για να προσπαθήσει, από την πλευρά της να γυρίσει τη παρτίδα και να διεκδικήσει, για λογαριασμό της, την πρόκριση. Και ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του, να σταθεί όπως πρέπει, στο γήπεδο της Αϊντχόφεν, θα χρειαστεί τον καλό Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος επιστρέφει!

Θυμίζουμε, βεβαίως, ότι ο Σεμέδο απουσίασε, στο πρώτο παιχνίδι, με τον Σωκράτη και τον Μπα να τα πηγαίνουν καλά, συνολικά. Τα λάθη δεν έλειψαν, όπως και η ατυχία, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά, αμυντικά, σε αρκετές περιπτώσεις. Και έτσι «πήρε κεφάλι» στην υπόθεση πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Τώρα, όμως, ο Σεμέδο επιστρέφει. Στην αποστολή, αρχικά, στην 11άδα, εν συνεχεία. Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να πάρει ξανά τη θέση του, στην 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να σταθεί δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα, στο κέντρο άμυνας, του Ολυμπιακού! Και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Σεμέδο, ο οποίος αναμένεται να έχει δουλειά, στο παιχνίδι-ρεβάνς, της Ολλανδίας. Ο Σεμέδο χρειάζεται να βρεθεί, εκεί, στο 101%, για να μπορέσει να «δέσει» ξανά, με τον Μπα, τον Σα και τους υπολοίπους, της άμυνας. Χρειάζεται τον καλό Σεμέδο, ο Ολυμπιακός, στην Ολλανδία και πρέπει να τον έχει…

Διαβάστε επίσης