Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γραφειοκρατία «κολλάει» την ανακοίνωση, για Μπα…

Η γραφειοκρατία «κολλάει» την ανακοίνωση, για Μπα…
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 12:59

Γραφειοκρατικά θέματα και έγγραφα, τα οποία αναμένει η πλευρά του Ολυμπιακού, αποτρέπουν την ΠΑΕ, από το να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα. Ο νεαρός (19 ετών) μεσοεπιθετικός, από τη Γουινέα, βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Ελλάδα και δη στο Ρέντη. Λειτουργεί, καθημερινά, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Μπαίνει, κάθε μέρα που περνά, ολοένα και πιο πολύ, στην καθημερινότητα της νέας του ομάδας, της οποίας μόνο… τυπικά δεν είναι, ακόμη, μέλος.

Ο Αλγκασίμ Μπα αναμένεται, άμεσα, να ανακοινωθεί, από τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων, τα οποία είναι ακόμη, σε επεξεργασία. Εδώ και μερικές ημέρες, ο νεαρός βρίσκεται στην Ελλάδα και… υπό την προστασία του Μαντί Καμαρά, με αποτέλεσμα να μπαίνει, ολοένα και περισσότερο, καθημερινά, σε ρυθμό Θρύλου…

Ο Μαρτίνς έχει την ευκαιρία να τον τσεκάρει σε δράση, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Να δει στην πράξη, τι είναι ικανός, ο νεαρός, να κάνει. Ο Μοντεστό εγγυάται για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή και η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά, ψωνίζοντας από την αγορά της Αφρικής. Είτε απευθείας, είτε μέσω… Γαλλίας.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά, θετικά, τις προσεχείς ημέρες, με τις ανακοινώσεις, από πλευράς Θρύλου, για τη μεταγραφή του νεαρού άσου.

Διαβάστε επίσης