Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπρούμα, πάρε το «όπλο» σου… (videos)

Μπρούμα, πάρε το «όπλο» σου… (videos)
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 15:59

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται, απαραιτήτως, τον καλό Αρμίντο Μπρούμα, στην Ολλανδία. Όλος ο Ολυμπιακός χρειάζεται, τον καλό Μπρούμα, την Πέμπτη, στην Ολλανδία. Ο Μπρούμα είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά, μέσα στην 11άδα του Μαρτίνς. Να μπει στα άκρα και με την ταχύτητά του, τις εμπνεύσεις του, στο «ένας με έναν», αλλά και με την επαφή, την οποία μπορεί να έχει, με τα αντίπαλα δίχτυα, να δώσει στον Ολυμπιακό, αυτό που χρειάζεται, στην επίθεση.

Θα πρέπει να θεωρείται… πρακτικά σίγουρο, ότι θα δούμε, στο ένα από τα δύο άκρα, τον Πορτογάλο. Και ήρθε η ώρα, για τον ίδιο, να λάμψει και να δώσει στον Ολυμπιακό, αυτή την έξτρα ώθηση, την οποία χρειάζεται, για να πάει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Μπρούμα μπορεί και πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω, στον Ολυμπιακό, στην Ολλανδία. Να μπει με… φόρα και να παρασύρει την άμυνα της PSV, η οποία παίζοντας πολύ επιθετικά, αναμένεται να δώσει χώρους στον Θρύλο! Και ΕΚΕΙ θα πρέπει ο Μπρούμα, όπως και όλος ο Ολυμπιακός, να χτυπήσει!

Διαβάστε επίσης