Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σερί… ατυχίας χτύπησε την «εξυγίανση»!

Σερί… ατυχίας χτύπησε την «εξυγίανση»!
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 16:18

Σε απόγνωση βρίσκονται οι «εξυγιαντές», μετά τη συνεχιζόμενη γκαντεμιά, η οποία συσσωρεύεται, πάνω από τις αγαπημένες τους ομάδες. Ανήμποροι να δώσουν μία κανονική εξήγηση, για τον λόγο, για τον οποίο οι ομάδες τους… παραπαίουν και δεν μπορούν να χαρούν μία, γιατί… μοιρολογάνε δέκα, στρέφονται στον παράγοντα… τύχη, για να δικαιολογήσουν, τα αδικαιολόγητα.

Έτσι, μετά το ΟΑΚΑ, η κουφ@λ@ η μπάλα, η ίδια… ναι, μεταφέρθηκε, φαίνεται και στο Αγρίνιο. Αφού, λοιπόν, ενημερωθήκαμε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, για το πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, στην έδρα της, ελέω… ατυχίας και… κουφ@λ@ς μπάλας, ενημερωθήκαμε σήμερα, σχετικά και για τον Παναθηναϊκό.

Δεν είχε… τύχη, λοιπόν, μάθαμε, ο ΠΑΟ, στο Αγρίνιο και έτσι… γκέλαρε ξανά, στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν που έφταιξε, μην αναρωτιέστε. Όπως έφταιξε, το ίδιο πράγμα ακριβώς και για την ΑΕΚ. Η ίδια κουφ@λ@ ήταν, που έπαιξε τον ρόλο της, στο να μην μπορέσει η ομάδα του οδοντιάτρου, να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού… Η ίδια μπάλα.

Μην πιάνεστε κορόιδα και νομίζετε ότι φταίει το ότι δεν έχουν ομάδες… Όοοοχι. Η κουφ@λ@ η ατυχία και η μπάλα τα φταίνε όλα…

Διαβάστε επίσης