Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος, μόνιμος κάτοικος… Πρέμιερ Λιγκ!

Θρύλος, μόνιμος κάτοικος… Πρέμιερ Λιγκ!
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 14:32

Μεγάλες στιγμές, αλλά και οδυνηρές, έχει βιώσει ο Ολυμπιακός, απέναντι σε αγγλικές ομάδες, τις οποίες συχνά-πυκνά συναντά, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Να ‘ταν… μια και δυο οι φορές, που έχει συναντήσει, ο Ολυμπιακός, αγγλική ομάδα! Ακόμη, δε, περισσότερο, την Άρσεναλ, την οποία έχει βρει μπροστά του… τόσες και τόσες φορές. Ακόμη και απέναντι στους Λονδρέζους, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλες νίκες, έχει κάνει πρόκριση, έχει ζήσει όμως και δύσκολα βράδια.

Να θυμίσουμε, εν τάχει, ότι μιλάμε για μία ομάδα, η οποία έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 10 χρόνια… τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γουλβς, Τότεναμ, Μπέρνλι… Χαμός!

Και τώρα, για ακόμη μία φορά, ο Ολυμπιακός καλείται να τα βάλει με μεγαθήριο, από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ίσως και του κόσμου. Ο Θρύλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει… μόνιμος κάτοικος Πρέμιερ Λιγκ, κοντράρει στα ίσια και παίρνει αποτελέσματα, νικάει, ή αποκλείει ομάδες από το Νησί. Και τώρα, καλείται να φορέσει, ξανά, αυτό το… κοστούμι «Πρέμιερ Λιγκ», που έχει πάντα φυλαγμένο, στην γκαρνταρόμπα του!

Διαβάστε επίσης